50 83 10 06 trine@festtaler.dk
Sidste år donerede jeg en tale. I år donerer jeg 10 råd, der gør dig til en bedre taler.
Støt min indsamling inde på selve Danmarks Indsamling få 10 råd om at blive en overbevisende taler lige ind i din indbakke. Du bestemmer selv, hvor meget du vil donere.
Brug dit kreditkort ovre på min side på Danmarks Indsamlingen.Efter du har støttet, tryk da del på facebook for at lade andre vide at du har doneret – måske vil din støtte inspirere andre i dit netværk til også at gøre en forskel.

Til slut smider du en mail nede i kommentarfeltet eller sender din mailadresse direkte til mig. Jeg vil aldrig give din mail til andre! Så hører du fra mig.Da jeg har fået idéen i dag, den 3. marts 2012, er e-dokumentet med de 10 råd ikke lavet endnu. Men som du kan se her på siden, og som du ved, hvis du følger mig på Twitter og Facebook, så blogger jeg ugentligt om retorik, taler og strategisk kommunikation. Derfor – inden for to uger lander der et e-dokument med 10 råd til overbevisende tale i din indbakke – hvis du altså husker at sende mig din mail, efter du har doneret :o)

Tak for hjælpen med indsamlingen!
www.TrineNebel.dk