50 83 10 06 trine@festtaler.dk

Alle taleskrivere drømmer (vel) om at skrive taler for i forvejen excellente talere. Der er simpelthen mere ‘stof’ at arbejde med. Man kan nå længere. Opnår større gennemslagskraft.

Jeg er næppe den eneste ‘blonde’ taleskriver, der i et svagt øjeblik har fantaseret om at skrive nogle punchlines for Obama…

Well, det kommer jeg (formentlig) aldrig til 😉

Når man ikke kan være Obamas taleskriver – eller præsident Clintons (den forrige eller den næste) så kan man tage på konference og lytte opslugt til ham, der HAR været Obamas taleskriver. Nemlig Jon Favreau aka @jonfavs på Twitter.

Her kan du læse pointerne fra Jon Favreau om at være taleskriver for Obama. Altså 2014-pointer Favreau selv leverede på taleskriverkonferencen, der afholdes 900 meter og 11 minutters gang (har selv testet det) fra Det Hvide Hus.

Sidste år deltog Rune Kier og jeg med et oplæg på den årlige og internationale taleskriverkonference i Washington D. C. Det kan du finde materiale til her.

Året forinden, i 2012, var vi ‘bare’ blandt deltagerne. I år deltog jeg derfor ikke på konferencen, men brugte vinterferien på at besøge Toastmasters klubber i Californien. Det vender jeg tilbage med et indlæg om.

Selvom turen til diverse Toastmastersmøder i ‘over there’ var spændende, gav det alligevel et sug i min ikke-eksisterende tilmelding til Ragans Speechwriters Conference, da jeg læste, at Jon Favreau skulle holde årets absolutte keynote speech.

Lets be honest… Ham, Jon Favreau, gad jeg bare godt at møde…

 

Lad mig derfor proudly present, med kollegial og altid opmærksom assistance fra min gode ven og taleskriver-kollega Rune Kier, en unik Storify, der samler tweets’ne fra Jon Favreaus gid-jeg-var-der-selv-keynote-speech på årets taleskriverkonference i WDC.

Læs med og sug til dig. Du får det ikke bedre.
Ps. Tak for indsatsen Rune!